Beveiligen van uw bouwplaats

Bij het beveiligen van uw bouwplaats zijn er verschillende scenario’s mogelijk. Beveiliging gebeurt op verschillende manieren.

  1. Het goed bewaken van de bouwplaats door een toezichthouder (controlesysteem). Dit is een beheersysteem waarbij de toezichthouder controleert of er iets verandert aan het bouwwerk.
  2. Het goed bewaken van de bouwplaats door een alarm (camera bouwplaats beveiliging). Dit is een waarschuwingssysteem dat alarm slaat wanneer er op de grenzen van het terrein/bouwwerk wordt geklommen of geprobeerd is in te breken in een afgesloten bouwterrein.
  3. Het goed bewaken van uw bouwplaats door een controlesysteem én een alarmsysteem. Het systeem waarschuwt iets verandert aan het bouwwerk en geeft ook een signaal bij pogingen tot inbraak, of als er op de grenzen van het terrein/bouwwerk worden geklommen of geprobeerd is om te breken in een afgesloten bouwwerk.

Alles hangt natuurlijk sterk af van de wensen en behoeften van de klant. Een alarmsysteem kan onder andere:

  • Alarm slaan bij pogingen tot breken van een afgesloten bouwterrein. Een alarmsysteem bestaat uit verschillende geplaatste sensoren.
  • Alarm slaan bij geklommen op de omheining/muur. Deze sensoren hangt u op een hoogte die wordt bereikt door normaal mensen, maar niet door katten of honden (op een hoogte van 1 meter).
  • Bepaal wie er zich waar bevindt tijdens de nacht. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door middel van een infraroodcamera of zelfs door laser sensoren. Wanneer deze lasersensoren worden gebruikt dan detecteert het systeem voorwerpen die zich in beweging hebben, ook kan er een systeem worden gebruikt wat met nachtzicht werkt.
  • Bepaal wie er in een omgeving aanwezig is. Deze sensor stuurt signalen aan bijvoorbeeld een beeldsysteem.

De alarm systemen van Cyclops.nl beschikken over zeer betrouwbare detectie- en communicatietechnieken. Het alarmsysteem staat in directe verbinding met de alarmcentrale. Hierdoor worden alle risico’s volgende de hoogste beveiligingsstandaard gemonitord. Op het moment dat onbevoegden worden gedetecteerd door het camerasysteem, worden de hulpdiensten meteen vanuit de alarmcentrale aangestuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *