Hebben jullie een goed bhv oproepsysteem?

3 min read

Voor organisaties is het van groot belang om te beschikken over een bhv oproepsysteem dat niet alleen altijd werkt, maar dat ook efficiënt en effectief is. Je kunt anders nog zoveel bhv’ers binnen de organisatie hebben, als je ze niet kunt bereiken heb je er niets aan. Een goed bhv oproepsysteem is daarom erg belangrijk. Maar wat is nu een goed systeem? Aan welke eisen moet deze voldoen? Dat ligt er natuurlijk maar net aan wat voor soort organisatie je hebt. Wil je echter zeker weten dat je goed zit, dan kies je voor multibel!

Uitstekend bhv oproepsysteem

Er zijn verschillende manieren te bedenken waarop jij je bedrijfshulpverleners zou kunnen bereiken. Maar sommige opties zijn alleen in heel specifieke situaties handig. En andere werken alleen voor kleine locaties. Wil jij een bhv oproepsysteem dat je voor iedere calamiteit in kunt zetten en dat altijd goed werkt? Kies dan voor het systeem van multibel! Je kunt dit inzetten bij:

  • alleen werken
  • branden
  • technische storingen
  • medische noodgevallen
  • bedreigingen

En dit is geen uitputtende lijst, voor ieder soort calamiteit is dit alarmsysteem in te schakelen! Het prettige ervan is dat je zelf kunt kiezen welke functies ervan jullie wel of niet gaan gebruiken. Je kunt dit bhv oproepsysteem bijvoorbeeld gebruiken als stil alarm. Dit kan heel goed van pas komen bij baliewerk, waarbij je met bedreigingen te maken kunt krijgen. Je wilt dan hulp in kunnen schakelen zonder dat de bedreiger dit door heeft. Maar een stil alarm komt ook goed van pas bij bijvoorbeeld een brand in een gevangenis, zorginstelling of verpleeghuis. Oftewel, alle plekken waar mensen niet de mogelijkheid hebben om zichzelf in veiligheid te brengen. Zouden zij het alarm horen, dan zou er paniek kunnen ontstaan. Maar stuur je via het bhv oproepsysteem een stil alarm, dan worden de bedrijfshulpverleners ingeseind, zonder dat anderen dit in de gaten hebben. Op die manier kan er een rustige evacuatie plaatsvinden.

Eenvoudige software

Het bhv oproepsysteem van multibel is dus op heel veel verschillende manieren in te zetten, op hun website kun je hier nog veel meer over lezen. Maar dat is niet het enige punt dat dit systeem zo aantrekkelijk maakt. Een andere reden daarvoor is dat je alleen maar een smartphone nodig hebt om er mee te kunnen werken. Je hoeft dus geen ingewikkelde hardware aan te schaffen, maar alle bedrijfshulpverleners kunnen gewoon de app downloaden. Meldingen en instellingen verlopen via de cloud. Tegelijkertijd is het wel zo dat je het kunt koppelen aan systemen die je al hebt. Zo kan het bhv oproepsysteem bijvoorbeeld gekoppeld worden met de brandmeldcentrale of met monitoringsoftware. Bestaande systemen kun je op deze manier dus blijven gebruiken! Een ander groot voordeel van multibel is dat je realtime inzicht hebt in hoe de calamiteit afgehandeld wordt. Bedrijfshulpverleners kunnen namelijk in de app aangeven dat ze reageren op de melding, dat ze op de juiste plek zijn aangekomen en nog veel meer. Dat geeft jou veel inzicht, ook voor evaluaties achteraf. Zoek je voor jouw organisatie, hoe groot of klein ook, een goed bhv oproepsysteem? Kies dan voor multibel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.