Kies de gewenste robot 

2 min read
Autonomous Mobile Robots

Gelukkig zijn er vandaag de dag veel oplossingen om niet meer afhankelijk te zijn van alleen personeel binnen je bedrijf, voordeel hiervan is dat je nooit meer zieken hebt en kunt werken zoveel je wilt. Autonomous mobile robots kunnen na 10 minuten te zijn opgeladen maar liefst 8 uur werken, dit betekent dat je slechts totaal 30 minuten nodig hebt om 24 uur productie van de karter te overbruggen. Er zijn verschillende soorten karters bij karter.nl om een geschikt model te zoeken die bij jouw onderneming past, om dag en nacht te kunnen produceren.

Autonomous Mobile Robots

Besturingssysteem

Via Wifi communiceert het besturingssysteem van een karter, indien dit nodig is kan het iedere rit aan het begin en aan het eind. Vanaf het startpunt rijdt de karter probleemloos naar de bestemming toe. Hoe lang de karter ook moet werken, of hoe vaak dezelfde route rijden deze doet het altijd vlekkeloos. Een heftruckchauffeur is minder scherp na vaak dezelfde route te hebben gereden, een karter blijft altijd scherp en foutloos de route keer op keer rijden. 24 uur per dag ben je verzekerd van efficiënt en veilig logistiek verkeer binnen je bedrijf.

Kenmerken van de karters

Welke karter je ook koopt voor je onderneming, iedere karter heeft dezelfde standaard kenmerken en eigenschappen. Ze maken gebruiken van een GPS systeem en dezelfde batterij, de navigatie en het veiligheidssysteem zijn ook identiek bij de verschillende modellen. Wanneer je een ander model hebt, is dit specifiek uitgebreid met andere kenmerken als een lift of een transportband. De lasers aan de voor en achterkant garanderen dat er veilig mee kan worden gereden, ook wanneer er personeel in de buurt is. Kabels in de grond of bepaalde strepen op de vloer of op muren is niet nodig, heeft de karter de route eenmaal gereden dan wordt deze onthouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.